Lås upp valvet

Expandera alla | Dölj alla

Kaspersky Password Manager blockerar automatiskt tillgång till valvet efter en angiven inaktiv period eller när skärmsläckaren går igång. Som standard låses valvet automatiskt när datorn har varit inaktiv i 24 timmar. Om valvet är låst, är funktionerna i Kaspersky Password Manager inte tillgängliga.

Lås upp valvet från programmets huvudfönster

Lås upp valvet från webbläsartillägget

Efter 5 misslyckade försök att ange huvudlösenordet, blockeras möjligheten att låsa upp valvet under de närmaste 5 minuterna för att skydda ditt lösenord från brute force-attacker.

Lås upp valvet med Windows Hello

Ställ in automatisk låsning

Du kan också låsa upp valvet från programikonen ().

Se även

Programikon

Tillägg till Kaspersky Password Manager